Certifierade plastsvetsare i Borås | bramhultsplast.se

Brämhults Plastteknik AB i Fristad är certifierade plastsvetsare och specialicerade inom plastsvetsning i PE (Polyeten), PP (Polypropen) och PVDF (Polyvinyldifluorid).

Vi limmar även PVC (Polyvinylklorid). Dom olika svetsmetoderna vi använder oss av är stumsvetsning, elektrosvetsning och fusionssvetsning (muffsvetsning). Vi svetsar i storlekar från 20mm upp till 800mm i diameter. Vi har även tillverkning av segmentsvetsade T-rör, böjar och andra rördelar.

Vår verkstadstillverkning sker i Fristad, men vi jobbar även ute på arbetsplatser som entreprenörer.

Företaget bedrivs av Krister och Maria Lundberg med fyra anställda som har arbetat inom branschen i 25 år och har stor erfarenhet från svetsning och montering av alla typer av plaströr.

Under åren har personalen medverkat vid flera specialjobb runtom i Europa. Ett par exempel är renovering av isbanan till de olympiska vinterspelen i Sarajevo, Jugoslavien 1984 och tillverkning av ett isflak för en mässa i Birmingham 2002 som Bond-filmerna Die Another Day skulle stå på under mässan.

Brämhults Plastteknik har även svetsat och monterat rör till isbanor i bl.a. England, Spanien, Frankrike, Ryssland och Norge.

Våra rörsystem används förutom vid isbanor även vid kylaggregat i livsmedelsbutiker och kyla till fiskefartyg, kemi, VA samt tillbehör för bergvärme m.m.

Brämhults Plastteknik AB är medlem i Företagarna.